Automate de cafea

Vanzari automate de cafea pentru birouri si spatii publice.

Direct importatori pentru automatele de cafea Necta si Wittenborg, asiguram companiilor cu obiect de activitate constand in inchirierea acestor aparate comercializarea, service-ul si cafeaua necesara.

Produsele pot fi cumparate din showroom, sau pot fi expediate catre cumparator, bineinteles, dupa efectuarea platii.

Automatele de cafea Necta

Automate de cafea NectaNecta urmărește o strategie de inovație constantă și dezvoltare de produse noi.

Inovațiile și noile tehnologii dezvoltate de acest brand au stabilit întotdeauna noi repere în industrie, iar Necta a fost întotdeauna privită de majoritatea concurenților săi drept „cea care trebuie urmata”.

Reputația mărcii este excelentă datorită calității superioare, fiabilității și ușurinței de întreținere a produselor sale. Au fost stabilite parteneriate de succes cu mai multe prăjitoare de cafea, care sunt foarte sensibile la calitatea produsului, dat fiind faptul că utilajele sunt co-marca de prăjitori.

Automate de cafea Wittenborg

Automate de cafea WittenborgBrandul Wittenborg este renumit pentru automatele de cafea fiabile, de înaltă calitate, cu un design distinct scandinav. Valorile scandinave clasice asigură produse premium cu niveluri ridicate de personalizare.

Mașinile Wittenborg oferă toate o gamă largă de selecții și opțiuni de băuturi, care sunt ușor de pregătit – datorita ușurinței în utilizare a mașinilor.